torsdag 2 augusti 2012

Kalmar, Europa och OS

Har varit i "stan" en vecka och passade på att se EL-matchen mot kroaterna. Stabil insats och KFFs avancemang var aldrig riktigt i fara. Alltid skönt att besöka Kalmar under sommaren och nu hade vi dessutom anständigt väder. Veckan bestod av GFA, Borgholm, minigolf och glass på Stensö, några löprundor på Stensö, golf på Kalmar GK, golf på Nybro GK och en hel del umgänge med familj och vänner.

OS har ju också börjat. Innan spelen hade jag framförallt förhoppningar på Alshammar och Sjöström men det har ju visat sig att de av olika anledningar inte lyckats leva upp till alla krav ännu. Därmed är antalen medaljhopp minst sagt få. Kul i alla fall att Kalmar fick ett silver genom Sara Algotsson och dessutom kul att vi knep ännu ett idag i skyttet. Fälttävlan och dubbeltrap är ju som alla vet OS stora höjdpunkter.

Själv ser jag fram emot 200 meter nästa vecka där jag tror att Bolt och Blake kan driva varandra ner mot eller t o m under 19 sekunder.

KFF leder just nu med 1-0 i paus mot Young Boys. Inte helt rättvist men samtidigt har de gjort en riktigt bra första halvlek. Riktigt kul med KFF i Europa, särskilt ett år som detta när spelet i allsvenskan går knackigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar