söndag 12 augusti 2012

7-2

Såg bara första halvlek och måste säga att 4-1 var inte helt rättvist i paus. KFF var bättre än så. Men en 7-2 förlust går inte att snacka bort. Nu handlar det om att borsta bort gruset och resa sig till nästa match, framförallt eftersom Blåvitt verkar ha fått upp ångan. Glöm detta nu!

Handbollslandslaget stod för en fantastisk insats, men de enorma fransmännen var lite, lite bättre idag. Eftersom de i normala fall är mycket, mycket bättre, så var detta absolut en plusvariant för Sverige. Liten bragdvarning och det klart skönaste av de fyra OS-silver i handboll som vi upplevt sedan 1992 och givetvis också den främsta av de svenska medaljerna här i London för mig personligen. Även om vi inte ska förringa Fredrik Lööfs insats såklart.

Totalt sett blev OS 2012 lite bättre än förväntat för svensk del. Riktigt kul, och för min del av olika anledningar det första sommar-OS på länge som jag kunnat följa. Missade mer eller mindre hela Peking och Aten, och innan dess var det ju Sydney och Atlanta i för oss aviga tidszoner. Så kul att återigen få känna hur stort ett OS ändå är. Vi kan nog för alltid glömma att Stockholm skulle kunna arrangera ett sommar-OS.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar