måndag 27 juni 2011

Nu testas truppen på allvar

Såg inte matchen idag, men av vad jag kunde förstå från webradion så verkar Paulus skada ganska allvarlig. Efter att Thorbjörnsson också försvunnit så kommer truppen att testas på allvar nu. Gissar att Stefan Larsson är först i kön att ta en mittbacksplats. Vet inte hur statusen eller kvaliteten ser ut för albanen, men gissar att han inte är aktuell för en startplats i vilket fall som helst.

Lindberg och Micke Eklund spelade från start i senaste omgången i superettan medan Lantz är fast i Mjällbys frysbox. Inte utan att man gärna hade sett någon av dem i KFFs tröja nu.

Starkt att vinna borta mot Snoka och KFF hänger med väl i toppen. Tre 2-1 segrar ikväll för HIF, Elfsborg och KFF. Kan detta vara de tre lagen som kommer att göra upp om segern i höst? Klart att MFF vill blanda sig i det också, men tror knappast att Gais, AIK och Gefle kommer att hålla hela vägen.

Nu två matcher mot formsvaga TFF framöver. Kommer dock att missa dessa då jag åker till Italien för en välförtjänt semestervecka på lördag. Om KFF kommer ifrån dessa med sex pinnar så kan det bli en riktigt kul höst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar