söndag 12 juni 2011

När är det hands?

0-0 mot Gefle på Guldfågeln känns som en gäspning. Såg inte matchen själv, utan satt med ett par kalla och njöt av den tidiga svenska högsommaren runt en grill ute i Skärgården igår. Känns inte som en måste-match.

Såg dock idag klippet från den uppmärksammade hands-situationen. Eriks kommentar att, om inte detta är hands så kan vi ta bort handsregeln, är faktiskt helt relevant. Jag är mållös, eftersom jag inte riktigt vet hur en hands ska se ut för att domaren ska döma. Detta är straff och det är så självklart att det är löjligt. Jag vet att det jämnar ut sig över tiden och jag vet att KFF hade chanser nog att avgöra detta i alla fall, men det är så fantastiskt uselt att inte blåsa i denna situationen. Om KFF när vi rundar av säsongen är 2 p ifrån serieseger, Royal League-plats eller något annat så lär vi återkomma till denna rejäla domartabbe.

Men oavsett, KFF ska vinna mot Gefle. Svagt!!!

Nu blir det ett par matcher mot MFF. Hoppas att de tar cupen på allvar och vinner på onsdag.

Igår blev den en gammal favorit. Hooegarden (Belgisk veteöl) under en sen eftermiddag i solen nere vid havet. En svensk sommar blir aldrig bättre än så!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar