måndag 16 juli 2012

Ömsom vin och ömsom vatten

Dagens rubrik handlar om KFF den senaste veckan, men också om min semester i Toscana. Inte så att något var dåligt. Inte alls. Tvärtom var detta en av de bästa semestrarna på år och dagar. 30 grader och inte ett moln så långt ögat kunde nå. En fantastisk vecka med turistande, poolbad, trevligt umgänge, ett och annat lutande torn i Pisa och en hel del vin. Vi sprang på en ny favorit-DOC (vinregion) i Toscana som ingen av oss kände till sedan tidigare. Bolgheri. Vi bodde mitt i denna vinregion på den västra kustsidan av Toscana och gjorde vad vi kunde för att prova igenom sortimentet. Väl hemkommen har jag konstaterat att det finns en del Bolgheri även på bolaget. Dessa viner ligger alla på en medel till hög prisnivå (150+) men det ska nog finnas tillfällen att fortsätta provandet även på hemmaplan.

Fick SMS-rapporter hemifrån från matcherna mot Snoka och Cliftonville. Att nordirländarna skulle avfärdas enkelt var väl ingen större överraskning. Däremot tråkigt att man inte fixade Norrköping och därmed är man kvar farligt nära de nedre regionerna. Igår lyssnade jag på SRs webradio när KFF något överraskande piskade till Elfsborg. Efter att ha sett matchbilderna känns det som en mycket rättvis seger. Kul att se, men som sagt ömsom vin och ömsom vatten på sistone. Hoppas att detta är början på en stabilare höstsäsong.

Melker Hallberg!! Ska bli kul att fortsätta följa denna yngling.

Räknar med att vara i Kalmar mot slutet av nästa vecka, så kanske kan det bli ett par besök på GFA mot kroaterna och mot Sundsvall.

Här kommer förresten matchsammandraget från Elfsborgsmatchen:

H%C3%B6jdpunkter:%20Viktig%20seger%20f%C3%B6r%20KFF%20-%2016-%C3%A5ring%20avgjorde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar