söndag 24 maj 2009

Mendes poängräddare

Hade aldrig trott att oavgjort mot Gais skulle kunna kännas som en seger, men så känns det trots allt efter den osannolika avslutningen på Nygamla Ullevi. Återigen lät det på webradion som om insatsen var riktigt undermålig, men det är i alla fall ett tecken på karaktär när man lyckas vända 2-0 till 2-2 i slutminuterna. Skönt att Mendes får göra ett par mål också. Vi kan inte lita på Tobbe Carlsson hela säsongen.

Ska bli intressant att se matchbilderna senare idag. Mendes första mål lät som en bjudning från Gaisförsvaret. Det är inte första gången som Kalmar får ett mål till skänks på den Nygamla. Daudas mål mot IFK var ju en riktig tabbe av Sigurdson och Christensen.

Är det så här vi ska känna den här säsongen? Ska vi vara nöjda med en pinne borta mot Gais? Att det blir ett mellanår har stått klart länge, men bottenstrid kunde jag aldrig drömma om att det skulle bli. Hoppas fortfarande att man kommer att klättra, men just nu känns det riktigt tungt. En trepoängare mot ett HIF ur slag skulle dock kunna vara en trevlig avslutning på vårsäsongen.

Newcastle åker ur Premier League. Helt otroligt att det går att missköta en storklubb så kapitalt. Nu gäller det att gå upp direkt, annars kan det bli en långvarig frånvaro om man måste banta organisation och trupp. Tänk på vad som hänt med Leeds eller Nottingham Forest.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar