torsdag 7 maj 2009

Liket lever

Utdömda av alla och nere för räkning så verkar det som om KFF reser sig på nio. Jag har liksom många andra börjat titta på de nedre strecken i tabellen, men efter 4-1 borta på Söderstadion kanske man måste titta uppåt igen. Dock känns laget svajigt så jag vågar fortfarande inte säga om man är fågel eller fisk i år.

Såg inte matchen, men Aftonbladet hade ett fylligt sammandrag, och där såg det kassaskåpssäkert ut. Säkert skapade man fler målchanser igår än totalt hittills under säsongen.

Mats Strandbergs insats i webradion igår var klassisk. Nittio minuters total sågning av Hammarby. Har aldrig hört något liknande.

Hoppas bara att man inte låter detta stiga dem till huvudet. TFF på måndag kräver tungt jobb återigen, men onekligen ser det bättre ut än för någon vecka sedan.

Tobinho!

Är glad att finalen i champinjonligan står mellan de två giganterna i europeisk fotboll i år, men kan inte annat än lida med Chelsea. Man visade exakt hur man ska ta sig an Barca och höll nästan, nästan hela vägen. När det gäller straffsituationerna så kan jag väl ärligt säga att ingen av dem är solklar, men visst förstår man att Chelsea önskar utdelning efter en tre-fyra 50-50 lägen. Å andra sidan var Abidals utvisning patetisk, så det kanske jämnar ut sig i längden. Någon skrev dessutom att Drogba får betala för sitt eviga filmande och får inte med sig 50-50 lägen längre. Ni kan storyn om pojken och vargen...

Nu dags för hockey, Sverige-Tjeckien. Har svårt att bli upphetsad för ett hockey-VM, men när det närmar sig kvartsfinal så sitter man där lik förbannat. Ska bli kul, här i Moskva är intresset jättestort så en final mot ryssarna skulle inte sitta fel...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar