tisdag 7 maj 2013

Ett mycket felaktigt beslut blev till slut ett bara lite felaktigt beslut

Att Mjällby fick tre pinnar mot DIF är givetvis inte särskilt rättvist. Å andra sidan hade beslutet att spela vidare varit ännu mer felaktigt. Så till slut kan man inte säga så mycket om utfallet, mer än att jag inte förstår varför det inte gick att spela vidare med tomma läktare antingen efter ett längre uppehåll eller t o m på förmiddagen efter. Kan det finnas något som inte kommit fram som gjort att man inte kunde garantera säkerheten?

Men så som det blev är detta ganska logiskt trots allt. Men fortfarande handlar det om det minst dåliga av flera dåliga alternativ.

"Ett slag i ansiktet inte bara på oss utan på svensk fotboll" säger Djurgårdens evenemangsansvarige Mats Jonsson enligt Aftonbladet. DIFs f d ordförande däremot var rakryggad och sade att man skulle acceptera eventuella domar. Men nu har han tvingats bort och jag tycker verkligen inte synd om DIF.

1-1 på Strömvallen igår. Jag var i Tyskland och har bara fått en SMS-rapport. Men det känns lite som ett normalresultat som man inte kan säga så mycket om. Man undrar fortfarande vem som ska göra målen i årets KFF.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar