söndag 12 juli 2009

Några spännande veckor framöver

KFF har överraskat på sistone. Efter den knackiga starten, där de inte tycktes ha något som helst organiserat spel, ser man nu en hel del likheter med 2008. Visst saknar vi Viktor, Ingelsten och Cesar, men vi har ersättare som har börjat bidra med liknande egenskaper. Vi hade inte Tobbe E i fjol och även om han inte är Viktor så har han kvaliteter som vi har nytta av. Sobralense är inte Cesar, men han har liknande egenskaper och är mycket mycket bättre i år än förra året. Mendes däremot har inte visat den målfarlighet som Ingelsten hade. Men om han kan lyfta sig ett snäpp så kanske kanske det här skulle kunna bli riktigt bra till slut. Dessutom är Rasmus numera ytterligare lite bättre än han var i fjol.

Allt detta bygger givetvis på att Ras stannar. Vi får se på onsdag. Om han spelar mot Debrecen betyder det att han väljer KFF (man får som ni vet bara spela för ett lag i Europaspelet, så om han spelar för KFF så diskvalificerar han sig automatiskt för spel i champinjonligan eller Europa league för något annat lag).

HIF slog Elfsborg idag. Vet inte om det var bra eller dåligt för KFF, ofta vill man ju att toppkonkurrenterna ska kryssa, men hursomhelst är man i nuläget bara fyra pinnar från förstaplatsen. Detta kan dock ändras imorgon om Göteborg vinner borta mot AIK, vilket jag inte tror. Kryss där så ser det bra ut för KFF. Dessutom väntar nu dubbelmöte med BP och allt under sex pinnar där vore en missräkning.

Imorgon åker jag till Warsawa för ett par dagar. Östeuropas fulaste huvudstad. Inkvartering på flygplatshotellet Marriot Courtyard (som jag känner utan och innan och där personalen numera känner mig vid namn). Inte så hemskt spännande. Dessutom lär jag missa matchen på onsdag. Tror och hoppas på minst kryss, och sedan så tar vi dem hemma. Vi hörs senare i veckan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar