lördag 25 juli 2009

Från CL till BP

Det går fort ibland i fotbollsvärlden. I onsdags var KFF inbjudna till det största som finns inom klubbfotbollen, åtminstone inbjudna att vara med och titta. Idag är det match på Grimstas åker mot Brommapojkarna. Ibland är världen väldigt liten.

Om KFF lyckas ta sig samman och vinna idag så har de gjort en jätteprestation. Champinjonligan måste ju ha varit årets huvudmål, och när det missades på ett sådant snöpligt sätt måste det ha varit ett par riktigt tunga dagar sedan dess. Nu är ju dock tabelläget klart bättre än för någon månad sedan och chansen finns att få återuppleva detta nästa år, antingen i ett CL-kval eller i ett kval till Europe League. Jag hoppas att de tar den chansen.

Borde inte Rasmus gå nu om Everton, eller någon annan för den delen, på allvar vill ha in honom till kommande säsong? För varje dag som går så börjar jag mer och mer hoppas på att vi får behålla honom. Men visst, allsvenskans hetaste spelare kommer att bli svår att hålla kvar i Kalmar. Hoppas bara att han inte landar i Holland utan verkligen siktar på en av de stora ligorna.

Mitt tips till i eftermiddag: BP-KFF 1-2. Målskyttar Rasmus och Tobbe E.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar