söndag 6 maj 2018

Ett par tankar efter Dalkurd-KFF

Starkt att vinna med 2-1 borta mot Dalkurd, trots att spelet såg allt annat än bra ut. Nu har man kommit in i ett läge där allt studsar rätt för KFF. De poäng man tar nu kan visa sig vara väldigt viktiga när säsongen ska summeras i höst. Och de två kommande matcherna är mot Sirius och BP, så med lite tur kan det se riktigt bra ut efter de två omgångarna.

Viktor klev av. Hoppas verkligen att det inte är någon fara med KFFs viktigaste spelare.

Under 800 åskådare är givetvis oerhört svagt. Visserligen spelar man tillfälligt i Gävle och visserligen är man ett nyskapat lag som inte ännu skaffat sig en supporterbas. Men det är oerhört lite och drar lite av ett löjes skimmer över klubben.

Dalkurd hade en hel del oflyt och skulle mycket väl kunna ta minst en pinne idag. Men nog känns det oroväckande för en nykomling att få så dålig utdelning så här tidigt i säsongen. Det kommer inte att bli lättare allt eftersom och jag tror att det kan bli en väldigt tung debutsäsong i allsvenskan för Dalkurd.

Oerhört överraskande att BP slår Djurgården idag, och man undrar onekligen vad som händer med DIF. Starkt cupspel och inledning av säsongen, men nu känns det ju som att Özkan sitter illa till. Det gick oväntat fort, även om jag hela tiden trott att DIF skulle falla tillbaka efter att ha tappat starka kort sedan fjolåret.

Bestämde mig idag för att ta mig upp till Stockholm om två veckor, så kommer att vara på plats på BP-KFF på Grimsta en fredagskväll. Luktar fotbollsgodis....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar