söndag 16 september 2012

Allsvensk slutstrid

I eftermiddags såg jag Stockholmsderbyt via en fulstream. Förutom det faktum att det finns väldigt många Neanderthalare på våra läktare, så var det en bra match. Solna AIK var bra. Mycket bättre än jag sett dem tidigare i år. Nyförvärven har gjort en stor skillnad. Dessutom är det riktigt imponerande att se ett fullsatt Råsunda.

Men vi måste göra något åt de svagbegåvade på läktaren. T o m i C Mores studio så accepterar man detta. Att soporna avbryter matchen med bengaler. När som helst kommer något att hända. Jag kommer inte att gråta då.

C More valde att fortsätta att visa Stockholmsderbyt, trots att västderbyt hade börjat. Visserligen var den stora förseningen orsakad av SL, men eftersom soporna på ståplats orsakade resten av förseningen så anser jag att man borde avbrutit matchen i slutet och gått över till Göteborg. Visst, det hade drabbat oskyldiga Stockholmssupportrar, men nu drabbade det oskyldiga IFK och Ellos-supportrar.

Elfsborg förlorade igen på gräs. Helt otroligt med tanke på vilket bra lag de har. David Elm var fantastisk idag, men deras olyckliga svit håller i sig och nu kommer den allsvenska toppstriden att bli riktigt tight. Elfsborg har ett par poäng upp, men det verkar som att AIK och Häcken är de två mest formstarka lagen.

Imorgon är det KFF mot ÖSK. Mitt tips är 3-1 efter mål av Dauda, Erik och Seb.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar