fredag 4 maj 2012

Snart dags för KFF-Gais

Efter att ha sett de senaste två matcherna live så blir det åter till att följa kvällens match på TV. Efter att det  planerade sällskapet drabbats av sjukdom och svärmors födelsedag så gäller ikväll den gamla devisen att ett inställt O'Learys-besök är också ett O'Learys-besök, så jag tänker se matchen hemma i TV-soffan. Ett par öl ligger på kylning dessutom....

Hittills har KFF haft möjlighet att skylla på skadeläget, som orsak till det knackiga spelet. En möjlighet som Nanne utnyttjat så ofta han har kunnat. Men nu verkar det som att den ursäkten försvunnit då den tidigare så långa skadelistan nu endast består av Tobinho och Solheim. Och den senare får vi ju tyvärr räkna bort hela säsongen, så hans frånvaro hjälper knappast att skylla på. Givetvis får man anta att en del spelare ännu inte är i toppform efter skadorna, men nu tittar vi framåt och glömmer det som varit.

Mendes är ju tyvärr också borta efter hans horribla utvisning på Stadion senast. Han har dock matchats hårt och det skadar nog inte att vila honom en match när kamperna kommer så tätt som de gör nu.

Nenad är med i truppen för första gången. Tror knappast att han startar, men visst kittlar det lite att se en spelare med hans meriter i den röd-vita tröjan. Hoppas att han får lite speltid i alla fall.

Mittbackkampen blir tuff nu när fyra av fem är med i truppen och det blir knappast svagare konkurrens den dagen Tobinho är tillbaka. Känns stabilt i de bakre leden, men framåt måste det hända mer än det gjort hittills.

Är ganska optimistisk inför kvällens drabbning. Tippar 2-1 efter mål av Tobbe E och Sebastian.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar