måndag 16 april 2012

Jag är en usel tippare. Lyckligtvis!

Ett stort steg framåt idag med 3-1 hemma mot Häcken. KFF spelade mycket bättre än de två senaste matcherna och hade t ex fler avslut i första halvlek än totalt på de första tre matcherna. Sedan hade givetvis Häcken mycket boll och en del chanser, men totalt sett var det en rättvis seger.

Har aldrig sett Abiola Dauda som en riktigt het forward, men efter dagens hattrick kanske han tar det sista steget. Fantastiskt bra insats idag och hans kanske bästa match hittills i KFF-tröjan. Tror att dagens seger och hans mål kommer att betyda en hel del både för honom själv och för hela truppen.

Melker Hallberg gjorde en helt sensationell debut från start. Killen är bara 16 år. Detta kan vara början på en riktigt stor karriär. Givetvis är det svårt att bedöma hur bra det kommer att bli till slut, men de två senaste KFF-spelarna som jag kan påminna mig fick kontinuerlig speltid i så unga år var Rasmus Elm och Mattias Johansson, båda Hollandsproffs idag. Men som sagt, det är svårt att bedöma hur bra han kommer att bli och man ska inte sätta för stora krav på honom ännu.

Även Archford Gutu gjorde en mycket bra debut från start. Måste säga att Nannes beslut att ta in Thorbjörnsson, Gutu, Hallberg och Dauda i startelvan blev minst sagt lyckat......

Till helgen blir det en snabbvisit i Kalmar, så hoppas kunna vara på GFA på lördag för att se matchen mot Gefle. Känns mycket intressantare nu efter en trepoängare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar