torsdag 5 april 2012

AIK på måndag

Stormatch på GFA på måndag. Hade ett tag tankar på att ta mig till Kalmar över påsken och därmed kunna se matchen, men istället går bilen till Sälen om någon timme. Så det blir troligen webradion via iPhonen i bilen på väg tillbaka till Stockholm på måndag. Däremot verkar det som om GFA kommer att fyllas till bredden även utan mig. Kul att säsongen startar med en sådan publikmatch och dessutom att intresset är på en sådan hög nivå att man mer eller mindre kommer att fylla arenan.

Resultatet? Tror att det blir målsnålt men att KFF vinner till slut med 1-0. Mendes gör sitt andra för säsongen mot sitt gamla lag.

Det verkar som om de skadade spelarna är på väg tillbaka. Tror det är en absolut nödvändighet att de är tillbaka i startelvan för att KFF ska bli ett topplag. Åtminstone Tobbe C, Nenad (utgår jag ifrån), Tobbe E och Diouf (efter vad man läst) går ju in i en ordinarie startelva och kanske även Sebastian Andersson. Solheim är ju tyvärr ingen ide att nämna i de här sammanhangen eftersom han kommer att missa hela säsongen.

Snart börjar vi rulla upp till Dalarna, så det blir tystnad här på bloggen åtminstone fram till tisdag

Glad Påsk!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar