måndag 19 september 2011

Svagbegåvat!

Om man vill protestera mot allt och alla; media, förbundet, dårar, och alla andra som tydligen är emot fansen i allmänhet och den egna klubben i synnerhet, så ska man inte göra det genom att kasta in bengaler som man vet är otillåtna. Oerhört svagbegåvat! När man nu hittat ett sätt att markera sin betydelse, 10 tysta minuter är ett bra sätt att markera en poäng, så förstör man allt genom att bara bevisa att alla som kallar supporterkollektivet för pack inte är helt fel ute. Jag vill mena att det är fansen som faktiskt måste visa att man är värda att lyssnas på.

Sedan har de ett enormt kommunikationsproblem. Att kalla SVFF för fotbollsmördare, utan att egentligen berätta vad de menar konkret, funkar inte när det är fansen som framstår som de onda när de ser till att matcher bryts. Vad jag vet har inte Lagrell kastat in en enda smällare i år. Om ni vill få fram ett budskap, när ni samtidigt själva har ett imageproblem, så måste ni vara mycket tydligare än så. Skulle vara ett kul uppdrag som PR-byrå att jobba med att förbättra fanskollektivets dåliga image.

Sedan tycker jag visserligen också att alla matcher ska avgöras på plan och att kollektiva bestraffningar är fel, men frågan är oerhört komplex och i brist på alternativ så tvingas man avbryta matcher. Men jag gissar att reglerna kommer att uppdateras inför nästa säsong.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar