lördag 16 april 2011

Dags för Mjällby borta

Verkar vara en del målvaktsproblem i KFF. Både Zlatan och Wastå borta samtidigt som Berishas insats senast var allt annat än felfri. På ettan var han ute och 'hängde tvätt' och kändes även i övrigt inte särskilt stabil. Nåväl, hoppas att han håller och inte råkar ut för någon skada han också.

Med Santos knackande på dörren till startelvan, Erik förhoppningsvis fit for fight och Nouri på skadelistan så skulle min startelva se ut som följer:

Berisha
Larsson-Tobbe C-Paulus-Johansson
Israelsson-Rydström-Tobbe E
Faberkrantz-Santos-Sobra

Mendes flyttar jag alltså till bänken, men tar gärna in honom ganska tidigt i andra. Känns som om de har hyfsad konkurrens i truppen i år. Orosmolnet är mittbackspositionen med tanke på att man släppt både Lantz, Lindberg och Ålander. Thorbjörnsson och en skadad Kosovoalban är främsta alternativen, tillsammans med Larsson som kan ta ett steg inåt, men här är helt klart antalet alternativ färre än tidigare.

Tror på seger idag. Det såg ganska bra ut senast, förstår inte riktigt de rapporter som talar om att DIF dominerade. Idag blir det en seger med 2-1 efter mål av Santos och Sobra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar