fredag 16 juli 2010

Tillfälligt tillbaka

En fantastisk vecka i Spanien innehöll bl a en VM-final med spansk seger. Att jag stod på Placa d'Espayna med min mest oranga tröja hjälpte inte långt. Spanien vann välförtjänt även om Robben mycket väl kunde ha avgjort under ordinarie speltid.

KFF har också gjort en hyfsad omstart med avancemang i Europa League och Svenska Cupen. Gårdagens match mot moldaverna verkade dock vara en riktig djupdykning, men jag har gott hopp om att de fixar det på bortaplan och sedan är nästa match, troligtvis mot Bulgariskt motstång, inte alls omöjligt. Tror och hoppas på gruppspel för KFF i år, vilket skulle vara ett kul inlägg i höstens fotbollsprogram.

Allsvenskan startar om i helgen. Tätt matchande för KFF just nu, men det ska man klara.

Och så är Ibra tillbaka. Väntat och oerhört välkommet. Anser dock att Ibra och Hamren stod för en gemensam groda när man gjorde detta till en stor grej. Varför inte bara kommunicera att Ibra står över ett par träningsmatcher och sedan skjuta upp ett eventuellt avhopp till ungefär nu? I så fall hade det inte varit en stor grej utan Ibra hade helt enkelt blivit uttagen igen utan att medierna hade uppmärksammat att han funderade över sin framtid. Nu kommer trycket på Ibra om möjligt bli ännu större än vanligt, framförallt då Hamrens nya lag har fått en bra start. Men, trots allt är det skönt att ha landets bäste genom alla tider tillbaka i laget...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar