söndag 14 mars 2010

Jobbig start på 2010

3-0 i baken mot ett favorittippat IFK. Länge lät det som om KFF var klart bäst, efter Israelssons skott i ribban och Sobras olyckliga straffmiss. Hysen fick t o m kritik i webradion för att ha varit väldigt osynlig. Pang, pang och sedan är han hjälte igen. Har sett bilderna i efterhand och tycker nog att Aarajuri går bort sig på båda målen, men man får inte glömma att han möter en av landets hetaste spelare.

Nu glömmer vi detta och tar nya tag nästa helg när TFF väntar. Det ska bli tre pinnar även om Vångavallen aldrig är lätt att bemästra.

Jag förstår tanken att låta Sobra ta straffen. Han är stjärnan och ett mål i premiären skulle ha gett honom rätt självförtroende inför fortsättningen. Men nu låter vi Rydström ta straffarna i fortsättningen!

Förstår inte riktigt att Nanne inte får KFF att spela mer cyniskt när underlaget är så dåligt. Han har aldrig varit mycket för det ineffektiva bolltrillandet. KFF skulle behöva spela rakare. Spela långt om så behövs. Det känns som om 'tråkiga Kalmar' från 2004-2005 är långt borta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar